Gå vidare till innehåll
FREE SHIPPING OVER SEK 500 IN SWEDEN

Sök på

Varukorg

  Product image
  • :

Delsumma:
Skatt ingår och frakten beräknas i kassan
Visa varukorg
Din varukorg är tom

Vi har tillbringat år av forskning tillsammans med de bästa kemisterna i branschen och alla våra ingredienser är noggrant utvalda för att skapa en innovativ formula som är skonsam för ditt hår samtidigt som den överträffar standarder för miljö- och hållbarhet och gällande regler.

VATTEN

FÖRDEL: Lösningsmedel

FUNKTION: Lösningsmedel

DETALJER: I kosmetika och personliga hygienprodukter används vatten främst som lösningsmedel för att lösa upp andra ingredienser.

ACETIC ACID

FÖRDEL: pH-justering

FUNKTION: Buffringsförmåga

DETALJER: Syra som finns i vinäger, vissa frukter och mänsklig svett. Har desinficerande egenskaper.

ALANINE

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktning

FUNKTION: Antistatisk, Hårkonditionering

DETALJER: Aminosyra, en av byggstenarna för att skapa protein. Förekommer naturligt i människokroppen. Påverkar avsevärt hudens utseende på grund av dess proteinbyggande förmåga. Uppvisar lugnande egenskaper när den appliceras lokalt.

AMODIMETHICONE

FÖRDEL: Återfuktning

FUNKTION: Antistatisk, Hårkonditionering

DETALJER: En typ av silikon som kan användas för att justera textur och mjukgöring. Gör håret mjukt, lättkammat och glänsande och ger volym, lätthet och glans.

ARGININE

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktning, Antioxidant

FUNKTION: Antistatisk, Konditionerande

DETALJER: Aminosyra som finns naturligt i kroppen, anses vara avgörande för mänsklig utveckling. Erbjuder antioxidantfördelar när den används som hudvårdsingrediens. Har återfuktande egenskaper.

ASPARTIC ACID

FÖRDEL: Återfuktning, Lugnande

FUNKTION: Hudkonditionering, Maskering

DETALJER: Aminosyra som hjälper till att bygga kollagen. Lätt fuktgivande egenskaper. Fungerar som buffringsmedel i kosmetika

BETA VULGARIS ROOT EXTRACT

FÖRDEL: Anti-aging, Antioxidant, Anti-breakage

FUNKTION: Konditionering

DETALJER: Pulveriserad bas av roten av Beta vulgaris-växten, även känd som betextrakt. Konditionerande, återfuktande och en källa till antioxidanter. Egenskaper för anti-breakage.

CETRIMONIUM CHLORIDE

FÖRDEL: Rengöring, Konditionering

FUNKTION: Antistatisk

DETALJER: Kvartärt ammoniumsalt som fyller flera funktioner i personliga hygienprodukter. Fungerar som ytaktivt medel/emulgeringsmedel som rengör huden. Populär inom hårvård för konditionering, anti-frizz, antistatisk och lösgörande fördelar. Bidrar med konserverande fördelar och kan användas för att hämma oönskade lukter.

CETYL ALCOHOL

FÖRDEL: Återfuktning, Mjukgörande

FUNKTION: Ytaktivt ämne, Skumförbättrande

DETALJER: Fettalkohol som används som mjukgörare, emulgeringsmedel och förtjockningsmedel. I hårprodukter har det en utredande effekt samtidigt som det mjukar upp håret.

CETYL PALMITATE

FÖRDEL: Konditionering

FUNKTION: Hudvårdande, Mjukgörande

DETALJER: Ester av cetylalkohol och palmitinsyra. Hjälper till att jämna ut och konditionera torr hud.

ETHYLHEXYLGLYCERIN

FÖRDEL: Återfuktning

FUNKTION: Hudkonditionering

DETALJER: Hudmjukgörande medel med fukthöjande egenskaper. Multi-taskare med konserverande kapacitet för att förbättra formuleringens stabilitet. Populärt i deodoranter där det har en hämmande effekt på luktframkallande bakterier.

DOFT

FÖRDEL: Doftande

FUNKTION: Parfymering

DETALJER: En eller en blandning av växtoljor (eller syntetiskt framställda oljor) som ger doft till produkter.

GLYCINE

FÖRDEL: Återfuktning

FUNKTION: Antistatisk, Hud- och hårvårdande

DETALJER: Aminosyra som hjälper kroppen att skapa proteiner. Hudåterskapande ingrediens. Producerad av kroppen.

HISTIDINE

FÖRDEL: Anti-aging, Lugnande, Antioxidant

FUNKTION: Antistatisk, Fuktighetsbevarande, Konditionerande

DETALJER: Aminosyra som ger antioxidantfördelar och som även kan lugna hud och skalp.

HYDROLYZED CORN STARCH

FÖRDEL: Oljekontroll, Återfuktning

FUNKTION: Fuktighetsbevarande, Konditionerande

DETALJER: Modifierad version av majsstärkelse känd för sina återfuktande egenskaper. Bibehåller vattenhalten i kosmetika både i dess förpackning och på huden och är mycket vårdande på huden. Rengörande utan att vara en tencid. Fungerar även som ett opacifierande medel och/eller bindemedel. Kan användas för att justera en formels viskositet.

HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN

FÖRDEL: Återfuktning

FUNKTION: Antistatisk, Konditionerande

DETALJER: Proteindelen av grönsaker som erhålls genom hydrolys, vilket är nedbrytningen av ett ämne när det reagerar med vatten. Denna naturliga ingrediens vårdar hud och hår.

ISOLEUCINE

FÖRDEL: Återfuktning

FUNKTION: Antistatisk, Konditionerande

DETALJER: Essentiell aminosyra som har återfuktande fördelar. Hjälper till att bibehålla kollagen och elastin. Fungerar med andra aminosyror för att upprätthålla hudens barriär.

LACTIC ACID

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktande, pH-justerande

FUNKTION: Fuktighetsbevarande, Konditionerande, Buffrande

DETALJER: Exfolierar hudens yta. Har återfuktande egenskaper och stärker hudens barriär. Hjälper till att positivt påverka hudens mikrobiom.

PCA

FÖRDEL: Återfuktning

FUNKTION: Fuktighetsbevarande, Fuktgivande

DETALJER: Fuktighetsbevarande medel från aminosyror. Ökar återfuktningen i de översta hudlagren och är en del av hudens naturliga återfuktande faktor. Ofta kopplat till mineralelektrolyter för att ytterligare maximera återfuktningen i hudens aquaporiner.

PHENOXYETHANOL 

FÖRDEL: Förebyggande av bakterier

FUNKTION: Konserveringsmedel

DETALJER: Syntetiskt konserveringsmedel som ofta används i kosmetika. Hämmar utvecklingen av mikroorganismer i kosmetiska produkter. Uppbackad av årtionden av forskning och säkerhetsbedömningar är den högsta tillåtna koncentrationen i EU i ett bruksfärdigt preparat 1 % och rekommendationen för barn under 3 år är 0,4 %.

PHENYLALANINE

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktning

FUNKTION: Hår- och hudkonditionering

DETALJER: Essentiell aminosyra. En föregångare till melanin och dopamin. Hjälper huden att behålla fukt.

PROLINE

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktning

FUNKTION: Hår- och hudkonditionering

DETALJER: Villkorligt essentiell aminosyra som används i kroppens syntes av proteiner. Hjälper huden att behålla fukt. Stöder strukturer som gör att huden ser yngre ut och känns yngre.

PROPANEDIOL

FÖRDEL: Återfuktning

FUNKTION: Mjukgörande, Återfuktande

DETALJER: Förbättrar absorptionen av ingredienser för att öka effektiviteten i huden. Kan även användas som mjukgörande medel, lösningsmedel eller som stöd för konserveringssystemet. naturligt fuktbevarande medel, används i många formuleringar. Den har utmärkta sensoriska egenskaper och är ekologiskt hållbar.

SERINE

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktning

FUNKTION: Antioxidant, Fuktighetsbevarande, Konditionerande

DETALJER: Aminosyra som används i kroppens syntes av proteiner. Produceras naturligt av kroppen. Hjälper huden att behålla fukt. Stöder strukturer som ger huden ett mer ungdomligt utseende.

SODIUM BENZOATE

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktning, Antioxidant

FUNKTION: Konserveringsmedel

DETALJER: Salt av bensoesyra, som finns naturligt i livsmedel såsom tranbär. Används som konserveringsmedel i både kosmetika och livsmedel.

SODIUM LACTATE

FÖRDEL: Återfuktning, pH-justering

FUNKTION: Fuktighetsbevarande medel

DETALJER: Natriumsaltet av mjölksyra. Fungerar som en återfuktningsförhöjande ingrediens på grund av sin hygroskopiska natur. Fungerar även som ett buffringsmedel för att justera en produkts pH-värde. Är en antioxidant, medan högre mängder kan exfoliera.

SODIUM PCA

FÖRDEL: Återfuktning, Lugnande

FUNKTION: Fuktighetsbevarande, Antistatisk, Hud-, hårbotten - och hårkonditionering

DETALJER: Relaterad till aminosyror och förekommer naturligt i huden. Hjälper hudens övre lager att dra in och behålla fukt. Stapelingrediens i många fuktgivande produkter.

THREONINE

FÖRDEL: Anti-aging, Återfuktning

FUNKTION: Antistatisk, Konditionerande

DETALJER: Essentiell aminosyra som ger återfuktande fördelar. Finns oftast i blandningar med andra hudvårdsingredienser. En del av peptider som bidrar till en synbart fastare hud. I kroppen spelar treonin en viktig roll för att upprätthålla hälsan.

TRIDECETH-15, TRIDECETH-3

FÖRDEL: Rengöring

FUNKTION: Rengöring

DETALJER: Emulgerande, bidrar till jämn fördelning av produkten.

VALINE

FÖRDEL: Återfuktande, Lugnande

FUNKTION: Antistatisk, Konditionerande

DETALJER: Essentiell aminosyra som ger återfuktande fördelar. En del av en lugnande peptid, också gjord av lysin och prolin. Verkar i kroppen med leucin och isoleucin för att syntetisera kollagener.

Språk

Språk

Land/region

Land/region